Drukwerk op maat

Drukwerk op maat

Uw idee omzetten in iets tastbaars

 

Bij Minerve Pers helpen wij zowel de particuliere als de zakelijke klant om kwalitatief drukwerk te verkrijgen. Hiernaast vindt u de verschillende  opties die wij aan kunnen bieden, maar deze lijst is niet exclusief. Staat uw wens er niet tussen, neem dan gerust contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

 

Vertrouwd en razendsnel
Bij Minerve Pers is uw drukwerkopdracht in de juiste handen. Met onze in-house vormgever is het mogelijk om al uw wensen en ideeën tot uiting te brengen. We werken samen met maar liefst 14 drukkerijen, wat resulteert in een ongebondenheid in de grafische markt. Zo  kunnen we garanderen dat we altijd de beste methode voor de scherpste prijs kunnen aanbieden, inclusief een razendsnelle levering van het drukwerk.

 

Traject
U kunt te allen tijde contact met ons opnemen voor vrijblijvend advies en een offerte ten behoeve van uw drukwerk. Wij kijken voor uw welke drukkerij zo snel mogelijk het gewenste product kan opleveren, zonder daar opstart- of filmkosten voor te vragen. Lukt het u niet om kant-en-klare kopij aan te leveren, dan helpt onze vormgever daar graag bij. Na onze kwaliteitscontrole leveren we uw drukwerk gratis thuis af, hoewel we het natuurlijk gezellig vindt als u bij ons op kantoor langskomt.

Particulier

Denk hierbij aan uitnodigingen en (wens)kaarten, maar ook posters voor bijvoorbeeld een straatfeest of het bedrukken van mokken of kleding.

Zakelijk

Het drukken van onder andere visitekaartjes, gepersonaliseerd briefpapier, flyers, folders en magazines.

Wat onze klanten zeggen..