Grafische Vormgeving

Grafische Vormgeving

Een concept realiseren

 

Vaak hebben we ontzettend veel ideeën, maar om ze om te zetten in iets tastbaars blijkt lastig. Dit kan variëren van het creëren van uw huisstijl tot een volledig evenementenpakket inclusief flyers, tickets, posters en banners. Wilt u graag wat meer informatie, dan kunt u contact opnemen met onze in-house vormgever om uw wensen te bespreken.

 

Professioneel advies
Onze vormgever heeft inmiddels al heel wat jaren ervaring met zowel online als offline grafische vormgeving. U kunt van Minerve Pers altijd een professioneel en onafhankelijk advies verwachten. We denken buiten de gebaande wegen met u mee om uw wensen tot uiting te laten komen.

 

Hoe werkt het?
Het aanvragen van advies en een offerte voor uw vormgevingswensen is altijd vrijblijvend. Samen met de grafisch vormgever bekijken we wat uw ideeën en de mogelijkheden zijn. Daarna gaan we in conclaaf om te bepalen wat u nodig heeft om uw ideeën tot uiting te laten komen. U kunt er echter ook voor kiezen om in grote lijnen aan te geven wat uw wenst, zodat onze vormgever vrije hand heeft. Binnen de afgesproken tijd ontvangt u het controlemateriaal van ons, zodat u eventuele aanpassingen nog kunt laten verwerken.

Algemeen

Uw bedrijfsidentiteit door middel van uw persoonlijke huisstijl.

Offline

U kunt hierbij denk aan het ontwerpen van posters, mokken, kalenders, autostickers, visitekaartjes, banners, kleding, vlaggen, flyers, folder, briefpapier en nog veel meer.

Online

Wij kunnen onder andere helpen bij het bouwen van websites, maar ook voor het maken van coverfoto’s, websiteadvertenties- en banners en infographics.

Wat onze klanten zeggen..