Uitgeven kranten

Uitgeven kranten

Jarenlange ervaring

 

Met inmiddels decennia ervaring in het opmaken en drukken van kranten is Minerve Pers een gevestigde naam in de krantenwereld. Wilt u bijvoorbeeld voor uw bedrijf, stichting of vereniging eenmalig of op reguliere basis een krant uitgeven? Dan zijn wij de perfecte partner voor u.

 

Verwachtingen
De inhoud en het uiterlijk van de krant bepaalt u helemaal zelf. We komen samen voor een klankbordsessie om de verwachtingen en ideeën door te spreken, waarna onze vormgever een eerste opzet zal maken om te bekijken hoe de krant eruit moet komen te zien. Ook bespreken we de inhoud van de krant. Deze kunt u zelf regelen en aanleveren waarna wij de eindredactie voor u uitvoeren. U kunt dit echter ook uit handen geven door onze professionele redactieleden de artikelen te laten schrijven. Dit geldt ook voor de acquisitie van bijvoorbeeld adverteerders. Er zijn legio mogelijkheden en u bepaalt dus zelf hoeveel regie u heeft. U houdt te allen tijde de laatste correctie en bepaalt dus zo de volledige inhoud en het uiterlijk van uw krant. Uiteindelijk heeft u een unieke en op maat gemaakte krant in handen, die u kunt verspreiden via een verspreidingsdienst of die u zelf in omloop kunt brengen.

 

Voorbeelden
Inmiddels maken wij al enkele jaren seizoenskranten voor het Winkelhart Hoogerheide en het Winkelhart Halsteren. Dit zijn doorlegkranten vanuit de winkeliersverenigingen van genoemde kernen, die tevens worden verspreid in de door hen gewenste brievenbussen. Hiernaast kunt u zien hoe dit hen bevalt.

 

De Halsterse Krant & De Zuidwestkrant
Al 15 jaar brengt de Halsterse Krant en de Zuidwestkrant het nieuws uit de regio naar uw deurmat. Met een human interest-oogpunt kijken we naar de mensen achter het nieuws en de verhalen achter de krantenkoppen. Met een betrokken redactieteam maken we wekelijks een krant die bomvol staat met gemeentenieuws, unieke verhalen van inwoners en sportpagina’s met onder andere voetbal en wielrennen.

 

De Krant regio Wouw
Deze Krant wordt elke laatste woensdag van de maand (zie hier voor de verschijningsdata) op circa 20.000 adressen huis-aan-huis verspreid in het gebied Essen (België) tot en met Welberg. Daar waar andere aanbieders hun uiterste best doen om het “laatste nieuws” te verslaan, informeert De Krant regio Wouw haar lezers voornamelijk over maatschappelijke en sociale onderwerpen. Ook aan bedrijven, verenigingen en organisaties biedt De Krant ruimte voor berichtgevingen.
Wilt u meer informatie over het adverteren in deze krant, kijk. hier voor de tarieven.

Advertenties

Onze acquisiteur kan u helpen met het bezoeken van potentiële adverteerders. Ook kunnen wij u hierin adviseren.

Redactie

Ons redactieteam kan u helpen en adviseren om de juiste inhoud voor uw krant op te stellen. Zo kunnen wij voor u de interviews houden en de teksten schrijven, maar is het ook mogelijk om aan de hand van voorgeschreven teksten artikelen te maken.

Verspreiding

U kiest zelf waar u uw krant wilt verspreiden, zowel brievenbussen in België als in Nederland zijn mogelijk.

Wat onze klanten zeggen..